Produse

Filtrare Marime

Newsletter

Facebook

#

Returnare

Produsele achizitionate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor de catre Marconf SA. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil printr-un email, pe care avem rugamintea sa ni-l trimiteti la adresa: comenzi@marconf.ro. Produsele returnate nu trebuie sa fie deteriorate sau sa prezinte urme de purtare, sa fie impachetate in ambalajul initial si sa fie insotite de factura cu care au fost expediate. In caz contrar Marconf isi rezerva dreptul de a refuza preluarea produselor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un serviciu al unei firme de curierat rapid. Adresa la care avem rugamintea sa ne trimeti coletul este: SC Marconf SA, str. Liliacului, nr. 22, jud. Bihor.  La returnerea produselor puteti opta fie pentru inlocuirea articolelor comandate initial cu unele identice, avand o alta marime, fie pentru restituirea contravalorii produselor. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului returnat acesta lucru va fi specificat in email-ul in care ne instiintati cu privire la retur. Expedierea produselor inlocuite se va face in termen de 3 zile lucratoare de la primirea lor de catre Marconf SA, iar costurile de expediere vor fi suportate de catre client. In cazul in care clientul doreste restituirea contravalorii produselor SC Marconf SA va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 5 zile lucratoare de la receptionarea acestora. Pentru aceasta avem rugamintea sa ne specificati: numele d-voastra, IBAN-ul si banca la care este deschis contul. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport.

In cazul in care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client la receptionarea produselor (articol/colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate) toate costurile de transport vor fi suportate de catre SC Marconf SA.

Orice reclamatie referitoare la unul dintre produsele Marconf avem rugamintea sa ne-o aduceti la cunostinta la numarul la telefon: 0755 132 966 (telefonul consumatorului).