Produse

Filtrare Marime

Newsletter

Facebook

#

Transport

1. Modalitatea de livrare

Livrarea comenzilor, pe teritoriul Romaniei, se efectueaza prin intermediul companiei de curierat rapid Cargus. Pentru localitatile in care aceasta societate nu asigura livrarea, transportul se va face prin Posta Romana.
Pentru a vă asigura de integritatea coletului  avem rugamintea ca la primirea lui sa verificați cu atentie actele care il insotesc.

2. Modalitatea de plata

Plata se poate face ramburs sau prin virament bancar, in contul RO75BTRL00501202W00608XX, deschis la Banca Transilvania. Dacă alegeți modalitatea de plată prin ramburs, aceasta se va face catre reprezentantul firmei de curierat rapid, în momentul în care primiți coletul.


3. Costuri de livrare

Pentru comenzi mai mari de 200 RON transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 200 RON se va aplica o taxa de transport în valoare de doar 20 RON, TVA inclus. Aceste taxe se refera doar la livrarile de pe teritoriul Romaniei.


4. Timpul de livrare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi  pe adresa de e-mail specificata de d-voastra un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de 3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

5. Condiţii speciale

În cazul în care comanda dumneavoastră nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu ţin de SC Marconf SA sau de firma de curierat rapid (situații de forță majoră, condiţii meteo nefavorabile, accidente, etc.), un reprezentant al SC Marconf SA va lua legatura cu d-voastră pentru a stabili noi termeni de livrare.